VIDEO TRIP TO JAPAN, WINTER 2018


Assalamualaikum.

Cerita belum start lagi tapi dah upload video dulu ye.

Bukan apa, nak bikin panas sikit. Nak naikkan semangat supaya rajin update blog ni.
Insyaallah.

Video ni fully dirakam menggunakan Iphone 6s Plus sahaja, dan edit menggungkan aplikasi iMovie yang sudah tersedia ada dalam handphone ni.

Terlalu banyak footage sampai tak tahu nak edit macam mana. After beberapa kali review, edit, review dan edit, inilah hasilnya. Maaf atas segala kekurangan, saya tak mahir sangat dalam bab editing video ni. Ini pun saya buat ikut sedap hati saja. Tak ada belajar dekat mana mana pun trick or technique.

Video sebagai kenang kenangan. Memang seronok bila tengok balik. Rasa puas. Tak sama macam tengok gambar.




Insyaallah, nanti saya kembali untuk post seterusnya


Terima kasih. 

Comments

Popular posts from this blog

BUSAN KE SEOUL WITH KTX #titatitikekorea

PREPARATION: CAMPERVAN ROAD TRIP KE SOUTH ISLAND NEW ZEALAND - WINTER 2015

#LANGKAWI 2ND TRIP